Jeg tilbyder dig et 100% skræddersyet logo design. Dit logo bliver tegnet efter dine ønsker og din virksomheds strategi og værdier. Det resulterer i at du modtager et unikt og moderne logo tilpasset dig og din virksomhed.

Få et unikt logo for 1999,. ex. moms.

 

Et godt logo
Et godt log er let genkendeligt, det er simpelt og kan tegnes let, med få simple streger. Fungerer i sort hvid og med farver. Det kan genkendes ved at man kun ser en del af den. Det har en dybere mening som afspejler din virksomhed.

Forløbet
Sammen over et møde, telefon samtale, mail korrespondance eller hvordan det passer dig bedst, finder vi frem til dine behov og ønsker omkring dit nye logo.  Jeg laver op til 5 logoer til det første udkast. Det tager 3-5 hverdage. 

Revidering
Efter det første udkast reviderer vi udkastet sammen. Hvilket af logoerne kunne du bedst lide og hvorfor. Det er lige så vigtigt at vide hvad du ikke kan lide ved de andre logoer. Efter vores revidering enten over mail eller telefon, laver jeg et nyt udkast. Denne process gentages til du er tilfreds med logoet. 

Levering
Når du er tilfreds med det endelige resultat afregnes der. Dit logo bliver tilsendt i alle de nødvendige filformater og størrelser. Du har alle rettighederne til dit nye logo. 

Bestil dit nye logo her

Lad mig høre om dit projekt og jeg vil vende tilbage enest efter en hverdag. Du binder dig ikke til noget før vi er afklaret med projektet.