"JAMEN DET HANDLER OM DIG"

Hvad kan jeg så tilbyde dig?

Uanst opgavens størelse er det altid vigtigt for mig at du får et skræddersyet produkt som opfylder dine behov og ønsker. Sammen over et møde, telefon samtale, mail korrespondance eller hvordan det nu passer dig bedst, finder vi frem til dine behov og ønsker omkring din opgave, som spiller sammen dit budget. 

Jeg går op i at alt hvad jeg laver bliver lavet ordentligt. Logoet skal side kniv skarpt og billederne ligeså. Mine grafiske evner er ikke til at vtivle på, jeg kan mit kram og jeg er meget passioneret omkring mit fag, som afspejler sig på mine opgaver og den færdige resultat.

Lad mig endelig høre fra dig hvis du har spørgsmål eller vil drøfte din  idé med mig. Det er helt uforpligtende.  

Hvis du ikke har gjort det allerede, så tag endelig et kig rundt på min hjemmeside og mine cases.

Grafisk design
Logo
Ikoner
Illustrationer
Karakter design
Typografi
Design til tøj

Tryksag
Bravlinie
Visitkort
Flyer
Brochure
Folder
Plakat
Stickers
Embalage

Webdesign
Responsiv web design
Webshop
App design/layout

Kort om mig

Jeg er bosat i København NV med min kæreste og en lille hund. I 2011 blev jeg færdiguddannet som mediegrafiker på Københavns Tekniske skole. Siden da har jeg drevet eget tøjmærke, leveret lækkert grafik til både store og små virksomheder, i form af flyers, plakater, logoer, illustrationer, ikoner,  hjemmesider og mere, meget mere.

I 2014 stiftede jeg Borodkas Design’s, et kreativ, pessioneret og fleksibel grafisk enkeltmands virksomhed. Som går op i kvalitet og kunde tilfredshed. Jeg startede virksomheden af passion og simpelthen lyst. Lyst til at arbejde med noget som jeg brænder for og går op i. 

Ved siden af det er jeg designer for Zenji Labs, et digitalt bureau, hvor jeg også får lov til at udfolde mig kreativt med mine egne evner og udvikle nye kompetencer.

INSTAGRAM